Осветлиха слабостите на Кобрата преди мача с Дину


Осветлиха слабостите на Кобрата преди мача с Дину
Снимка: БГНЕС

2005 0

Специализираното боксово издание boxingnews24.com анализира кои са слабостите в бокса, който владее Кубрат Пулев. Рано в неделната сутрин българинът ще се изправи срещу румънеца Богдан Дину в първия си мач на американска земя. Сблъсъкът ще се проведе в Коста Меса, Калифорния и ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

"Пулев не е голям пънчер, той е повече чист боксьор, който нанася прави удари на съперниците си в продължение на 12 рунда и печели със съдийско решение. Понякога Пулев успява да нокаутира опонента си, тъй като ударите му са прекалено много за съперника, но той никога не е успявал да надиграе силните в тежка категория, срещу които се е изправял - Владимир Кличко, Дерек Чисора и Тони Томпсън", пише изданието.

"Факт е, че не знаем колко добър е Пулев, защото не се е изправял срещу талантлив боксьор в категорията от загубата си от Кличко през 2014 година. Но бъдете сигурни, че Пулев ще си свърши работата срещу Дину", пише boxingnews24.com. А какви са притесненията на Кобрата преди мача вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички