Официално: Обявиха следващия съперник на Тайсън Фюри


Официално: Обявиха следващия съперник на Тайсън Фюри

3223 0

Бившият световен шампион в тежка категория Тайсън Фюри ще се изправи срещу германсия боксьор Том Шварц на 15 юни в Лас Вегас. Това разкри боксовата промоутърска компания МТК Глобал.

За последно Фюри бе на ринга през декември, когато записа драматично равенство срещу настоящия шампион при най-тежките Дионтей Уайлдър. Очакваше се двамата да направят реванш, но те така и не стигнаха до разбирателство и наскоро американецът обяви, че ще защитава титлата си срещу Доминик Бризийл в следващия си мач. Фюри също не закъсня и днес разкри датата и мястото на следващия си бой.

24-годишният Том Шварц е спечелил всичките си 24 мача досега, но не се е изправял срещу сериозни съперници и на практика е непознат за широката публика, като феновете на Фюри със сигурност ще бъдат разочаровани от избора му на следващ съперник.

"Нямам търпение да отида за първи път във Вегас. Когато започнах да се занимавам с бокс като дете, си мечтаех да отида в Америка и да успея. Направих това в последния си мач с Уайлдър, а сега отново се връщам там. Чувствам се във форма и готов, нямам търпение. Том Шварц е млад и амбициозен боксьор“, коментира британецът. А защо "Top Rank" е против организирането на мач между Фюри и Кубрат Пулев - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички