Най-после! Появи се разумно обяснение на шокиращата загуба на Джошуа


Най-после! Появи се разумно обяснение на шокиращата загуба на Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

18443 0

Целият спортен свят продължава да се чуди и мае какво се случи, за да загуби Антъни Джошуа последния си мач. Британският боксьор беше нокаутиран от мексиканеца Анди Руис в седмия рунд на мача в САЩ и претърпя първата си загуба в своята професионална кариера. Най-после, 36 часа след двубоя, се появи разумно обяснение, базирано, разбира се, на слухове, защо се стигна до това поражение. То дойде от боксовия експерт Греъм Дейвис.

Обяснението гласи, че звездата в бокса тежка категория може да е бил нокаутиран в спаринг, при това един от последните, които е провел преди самия мач. Според Дейвис белези от неприятната "тренировка" са личели по лицето на Джошуа още при излизането му на ринга в "Медисън Скуеър Гардън".

"Има слухове, че, евентуално, Антъни Джошуа е бил нокаутиран по време на спаринг непосредствено преди мача. Той имаше проблем с очите, когато влезе в битката, имаше белези по носа, рана на носа, а една част от лицето му беше подута. Може би все още страда от последиците от това", коментира Дейвис пред talkSPORT.

"ШКЕМБЕТО УСКОРЯВА УДАРИТЕ МИ, А "СНИКЪРС" МЕ РАЗВЕСЕЛЯВА" - ИСТОРИЯТА НА СЕНЗАЦИЯТА АНДИ РУИС

Както е известно, съпротивата на Джошуа срещу мексиканеца, роден в САЩ, не беше силна както обичайно и той дори беше пратен 4 пъти в нокдаун, преди да бъде отсъден технически нокаут за Руис. Има и други, по-страшни обяснения на случилото се в боксовата гала. Вижте подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички