Къде да гледаме боксовия мач Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър?


Къде да гледаме боксовия мач Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър?
Снимка: Getty Images/Gulliver

19535 0

В съботната вечер вниманието на всички спорни фенове ще бъде насочено към стадион „Принсипалити“ в Кардиф, където ще се проведе най-голямата боксова битка за 2018 година. В обединителен мача за световните титли в тежка категория на WBA, IBF и WBC един срещу друг се изправят Антъни Джошуа срещу Джоузеф Паркър – най-интересният сблъсък на профи-ринга от мега спектакъла Владимир Кличко срещу Ей Джей преди две години, завършил с нокаут за британския хегемон.

Двамата боксьори са непобедени до момента в кариерите си на професионалния ринг, но визитката на Джошуа е далеч по-впечатляваща след 20 победи с 20 нокаута. Това обаче е най-сериозният тест, на който е подложен до момента, като Джоузеф Паркър е категоричен, че може да детронира суперзвездата в тежка категория.

Българските фенове на бокса ще имат възможността да гледат боксовата галавечер в Кардиф. Зрелището ще бъде излъчвано в ефира на „Диема Спорт“. Галавечерта в Кардиф започва в 20:00 часа българско време. Тези от вас, които не могат да следят битките по телевизията, могат да следят зрелището Антъни Джошуа - Джоузеф Паркър НА ЖИВО в Sportlive.bg..

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички