Къде да гледаме бокс сблъсъка Кубрат Пулев - Райдъл Букър?


Къде да гледаме бокс сблъсъка Кубрат Пулев - Райдъл Букър?
Снимка: БГНЕС

22267 0

След пауза от 9 месеца, която се усети като много повече заради скандали с Джени Суши, Кубрат Пулев най-накрая отново ще се качи на ринга. В бокс мач, в който ще трябва да защити претендентския статут на IBF за световната титла, българинът се изправя срещу скандалния Райдъл Букър пред 11 хиляди души във Фресно в неделя рано сутринта. 

Кобрата е записал само едно поражение до момента в кариерата си, като загубата беше от Владимир Кличко преди 4 години и вече е далеч зад гърба му. Оттогава насам Пулев ниже победа след победа, включително и срещу Богдан Дину в последния си двубой. В него боксьорът ни трябваше да премине през сериозен проблем, след като му се отвори тежка аркада над окото, но въпреки това прекрати мача в 7-ия рунд, печелейки с технически нокаут. 

Срещу Райдъл Букър също се очаква сериозно шоу, тъй като американецът е доста атрактивен и на ринга, и извън него, а както е известно, вече е лежал 12 години в затвора. След освобождаването си, Букър има 4 победи и 1 загуба. 

Битката между двамата ще влезе в българския ефир, като "Диема Спорт" ще излъчи мача между двамата. За съжаление на българските фенове, часът беше променен и няма да е от 7:30, а около 5 часа българско време сутринта. Тези от вас, които не могат да гледат битката, могат да следят Кубрат Пулев - Райдъл Букър НА ЖИВО

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички