Кубрат за Джошуа: Разучавал съм го повече от всеки друг боксьор

Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа все не изцяло завършен боксьор, но според него победата му срещу Владимир Кличко само го е подобрила като боец. Кобрата и Джошуа се изправят един срещу друг на 28 октомври в Кардиф.

"Всеки има на какво да се учи, не само аз или Джошуа. Когато някой каже, че знае всичко, значи лъже. Не казвам, че научих това или онова от боя си с Кличко, просто осъзнах много неща за себе си", заяви българинът, цитиран от Sky Sports. 

Пулев срещу Джошуа можеше да събере над 100 хиляди на стадиона, но...

Дългоочакваната битка на Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа за световната титла в тежка категория на световния бокс е все по-близо, а билети за най...

"От една загуба човек може да научи повече, отколкото от победа. Когато спечелите си мислите, че сте номер 1, но при загуба те кара да искаш още и още неща, които да научиш. Не бях готов за Кличко, може би бях прекалено млад. Сега обаче подготовката ми е много по-добра, по-силен съм и съм готов", допълни още Кубрат. 

Той споделя, че е отделил цялото си внимание на Джошуа и предстоящата битка. "Разучавал съм го повече от всеки друг боксьор, виждам кое прави прави и кое не. Боят между него и Кличко бе 50 на 50, Джошуа бе по-добре подготвен. Учиш се от загубите. Аз се наслаждавам на своите тренировки, подготовката ми е концентрирана, изработена правилна, готов съм", завърши Пулев.

Още по темата

Please select answer!