Кубрат за Джошуа: Разучавал съм го повече от всеки друг боксьор


Кубрат за Джошуа: Разучавал съм го повече от всеки друг боксьор

2237 0

Кубрат Пулев смята, че Антъни Джошуа все не изцяло завършен боксьор, но според него победата му срещу Владимир Кличко само го е подобрила като боец. Кобрата и Джошуа се изправят един срещу друг на 28 октомври в Кардиф.

"Всеки има на какво да се учи, не само аз или Джошуа. Когато някой каже, че знае всичко, значи лъже. Не казвам, че научих това или онова от боя си с Кличко, просто осъзнах много неща за себе си", заяви българинът, цитиран от Sky Sports. 

"От една загуба човек може да научи повече, отколкото от победа. Когато спечелите си мислите, че сте номер 1, но при загуба те кара да искаш още и още неща, които да научиш. Не бях готов за Кличко, може би бях прекалено млад. Сега обаче подготовката ми е много по-добра, по-силен съм и съм готов", допълни още Кубрат. 

Той споделя, че е отделил цялото си внимание на Джошуа и предстоящата битка. "Разучавал съм го повече от всеки друг боксьор, виждам кое прави прави и кое не. Боят между него и Кличко бе 50 на 50, Джошуа бе по-добре подготвен. Учиш се от загубите. Аз се наслаждавам на своите тренировки, подготовката ми е концентрирана, изработена правилна, готов съм", завърши Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички