Кубрат Пулев се изправя срещу Тайсън Фюри?


Кубрат Пулев се изправя срещу Тайсън Фюри?
Снимка: kubratpulev.bg

4828 0

Пътят на Кубрат Пулев и Тайсън Фюри към Антъни Джошуа по всяка вероятност ще доведе до битка на ринга между двамата претенденти. До това заключените стига Джон Хуулан от "BoxingInsider", според когото мач срещу Кобрата е един от най-лесните начини за бившия световен шампион да достигне до двубой срещу своя непобеден съотборник.

"Кубрат Пулев е извън прожекторите, след като се отказа от битката си с Антъни Джошуа заради контузия. Но има много сериозна вероятност именно той да е първият боксьор, срещу когото Мануел Чар ще защитава титлата си на WBA", пише в анализа си журналистът.

"Вместо да се бие с Дейвид Прайс, Фюри може да се бие с някой по-слаб противник и след това да се изправи срещу победителя от Чар - Пулев. Той ще трябва да се отърве от ръждата, която със сигурност е събрал през последните 2 години. Печелейки тези два мача, той ще има лесен път към по-висока позиция в ранглистата и по-лесно ще може да си уреди двубой срещу някой от световните шампиони - Антъни Джошуа или Дионтей Уайлдър", допълнително пише Хуулан.

Мистерията около Кубрат Пулев в последните месеци продължава и в началото на 2018 година. Все пак очакванията са скоро да бъде разкрит следващият съперник на Кобрата, с който той да се завърне на ринга. За последно боксьор №1 на България се изправи срещу Кевин Джонсън в зала "Арена Армеец" преди повече от година.

Що се отнася до Тайсън Фюри, то той започна сериозна диета, с която да свали килограми и да се завърне на ринга, след като получи обратно правата да се състезава в професионалния бокс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички