Кубрат Пулев посочи с кой от Руис и Джошуа иска да се бие


Кубрат Пулев посочи с кой от Руис и Джошуа иска да се бие
Снимка: принтскрийн

4956 0

Кубрат Пулев очаква с голямо нетърпение реванша между Анди Руис и Антъни Джошуа, тъй като е главен претендент на IBF и победителят от сблъсъка ще е задължен да се изправи срещу българина. Кобрата даде и своето предпочитание срещу кого от двамата би предпочел да се бие.

"На мен би ми бил по-удобен Анди Руис, но от друга страна, когато съм играл срещу подобен тип боксьори като Джошуа, те са ми били изключително удобни. Бил съм много по-бърз от тях. Понякога стилът на Анди Руис е по-неудобен, както беше Райдъл Букър", заяви Кубрат пред Нова тв.

"Важното е да има тежки попадения, които да нанесат максимални поражения на противника. А когато има един стълб, който не се движи толкова, е много по-лесно. Тепърва ще стане ясно, аз също съм любопитен. Аз ще гледам галата на 7-ми декември на живо", допълни още той.

Иначе българинът защити статута си на претендент след победа в 10 рунда над Райдъл Букър, но остана големият въпрос защо Кубрат Пулев не успя да нокаутира съперника си (подробности четете в тази статия).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички