И меле по трибуните не успя да засенчи най-вълнуващия двубой досега в Пловдив


И меле по трибуните не успя да засенчи най-вълнуващия двубой досега в Пловдив
Снимка: Sportlive.bg

9239 0

По време на срещата между Спас Генов и Леван Шоня, част от галавечерта в зала "Колодрума", се стигна до разправия на трибуните.

Стана ясно, че се е разразило меле между зрителите, но не бе обявено от какво е продиктувана агресията. Бързата намеса на охранителите преустановиха амбицираните бойци край ринга, докато Генов и Шоня играеха най-добрия двубой до момента.

Двамата боксьори изиграха много оспорван двубой, като Спас Генов спечели с 79-74, 79-73, 79-75, което е 12 професионална победа за него и шеста такава на българска земя. Иначе Шоня, стана известен при първата си визита в София по време на галавечер на двубой за Кубрат Пулев.  Тогава той записа поражение срещу Спас Генов, но отказваше да приеме загубата и искаше да продължи да се бие. Двамата вдигнаха ръкавиците готови за бой, но съдията и треньора на Шоня се намесиха. Двамата боксьори така и не си размениха удари, но наставникът на грузинеца "изяде" две сериозни тупаници от своя боксьор. Може да следите сблъсъка Тервел Пулев - Дешон Уебстър НА ЖИВО в Sportlive.bg.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички