Фюри: Над 30 от 40-те съперници на Уайлдър не са били достойни


Фюри: Над 30 от 40-те съперници на Уайлдър не са били достойни
Снимка: Guliver/GettyImages

4251 0

Британският боксьор Тайсън Фюри омаловажи постиженията на ринга на своя следващ съперник Дионтей Уайлдър. Според Фюри американецът не е срещал достатъчно силни противници до 30-ия си мач на професионално ниво. Уайлдър има 40 победи в 40 мача дотук, 39 от които с нокаут.

"Мисля, че Дионтей има изключителна сила, но има и обратна страна на медала. Той не се е бил с нито един достоен съперник, докато не записа 30 битки на професионалния ринг. Дори в 31-ия и 32-ия си бой Дионтей се боксира с момчета като Джейсън Гавърн, който е обикновен journeyman. А когато Уайлдър стигна по-високо ниво, хората си помислиха: "Той изглежда е много добър с крошетата, след като е нокаутирал 32 съперници", коментира Фюри, цитиран от Sportbox.

ТАЙСЪН ФЮРИ ИЗУМИ С ПЛОЧКИ - ВИЖТЕ УБИЙСТВЕНАТА ТРАНСФОРМАЦИЯ НА БОКСЬОРА (СНИМКИ)

"В същото време те не обръщаха внимание на това кой именно е бил нокаутиран. Ако се биете с такива боксьори, може да запишете и 100 нокаута. Много момчета се уплашиха още преди да излязат на ринга, сякаш срещу тях излиза Майк Тайсън, и вече си търсеха удобно място върху ринга. Аз това няма да го направя. Възнамерявам да намеря подобно местенце за Дионтей уайлдър и възнамерявам да го поваля като отрязано дърво", каза още британецът.

Мачът за шампионския пояс на WBC ще се проведе на 1 декември в Лас Вегас. Можете да го следите на живо в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички