Еди Хърн разкри претърпял ли е Джошуа тежък нокаут в спаринг


Еди Хърн разкри претърпял ли е Джошуа тежък нокаут в спаринг
Снимка: Gulliver/GettyImages

13960 0

Промоутърът на развенчания световен шампион Антъни Джошуа - Еди Хърн, категорично отрече слуховете, че звездата е бил нокаутиран в спаринг непосредствено преди двубоя, в който изгуби четирите си титли. Както е известно, Джошуа претърпя технически нокаут срещу неособено популярния досега мексиканец Анди Руис в дебюта си в САЩ.

След шокиращата загуба, първа в кариерата на британеца като професионалист, тръгнаха слуховете за тежкия спаринг. Известен боксов експерт дори посочи, че при излизането си на ринга Антъни е имал белези по лицето. Хърн обаче отрече това обяснение за поражението. "Абсолютна лъжа е, че той е бил тежко ранен в спаринг, нямаше здравословни проблеми преди мача. Най-голямото притеснение беше ечемик на окото му", заяви той.

"Той показа смело лице след загубата, но вече започна да мисли за реванш. Това ще е огромен мач и ще има огромно напрежение върху Ей Джей да го спечели", допълни промоутърът. Вижте в този материал по-страшните подозрения относно причината за загубата на звездата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички