Джошуа пожела да преговаря лично с Уайлдър за мач между двамата


Джошуа пожела да преговаря лично с Уайлдър за мач между двамата
Снимка: Guliver/GettyImages

8619 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа за пореден път показа, че силно желае да се изправи в мач срещу американеца Дионтей Уайлдър. Британецът заяви, че е готов дори лично да преговаря с Уайлдър, за да се стигне до така чакания от всички фенове на бокса двубой.

"Досега винаги се преговаря от щабове или чрез писма и официална кореспонденция. Смятам, че трябва да ни сложат на една маса, за да изчистим всичко. Готов съм да преговарям лице в лице с него", заяви Джошуа.

"Постоянно ме питат дали съм готов за такъв мач и отговарям положително. Дори и да има забавяне и да не се срещнем през тази година, не се притеснявам. Знам, че колкото повече време минава, толкова по-силен ставам", добави още той.

През уикенда Антъни Джошуа ще излезе на ринга за своя първи мач в САЩ, където ще се изправи срещу Анди Руис. Припомняме, че Джошуа трябваше да се боксира с Джарел Милър, но след като "Голямото бебе" бе уличен в употреба на допинг, съперникът на Джошуа бе сменен с Руис. Мачът Антъни Джошуа - Анди Руис следете НА ЖИВО в SportLive.bg

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички