Джошуа: Нямам търпение да се върна на ринга и да покажа какво научих


Джошуа: Нямам търпение да се върна на ринга и да покажа какво научих
Снимка: Getty Images/Guliver

2332 0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джишуа заяви, че няма търпение да завърне на ринга, а това ще се случи срещу Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф. 

"Определено очаквах с нетърпение да се завърна на ринга след 29-и април, въпросът бе срещу кого. Продължавах да тренирам непрекъснато, но оставих и тялото ми да се възстанови. Очаквам с нетърпение да покажа различен стил и подход в следващия бой. Да покажа какво научих от последния ми бой", заяви Джошуа на първата пресконференция преди двубоя им. 

"Важен е начинът на поведение, да разучаваш съперника, макар че това не винаги може да е решаващо, тъй като на ринга винаги е различно. Свежда се и до характера. Подготвям се за най-тежките съперници".

"Не сме се спирали от 2008г., мач след мач, но това не е проблем за мен. За мен ще бъде чест да съм на върха и да бъда посланик на спорта. Трябва да се изправя срещу всички боксьори по пътя, ако искам това да стане. искам да запазя всички колани и ще се подготвям за всеки един бой", добави още британецът. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички