Джошуа: Аз и Руис ще се видим на ринга и трети път


Джошуа: Аз и Руис ще се видим на ринга и трети път
Снимка: Guliver/GettyImages

4023 0

Британската боксова суперзвезда Антъни Джошуа обяви, че двамата с Анди Руис ще се изправят един срещу друг за трети път на ринга. Британецът и американецът от мексикански произход ще проведат своя мач-реванш на 7 декември 2019 година, но Джошуа вярва, че ще има поне още един мач между тях.

Звездата говори за "Sky Sports" след откритата тренировка във вторник в Саудитска Арабия. Той поясни, че в договора между него и Руис няма точка, предвиждаща трети мач между тях, но такъв сигурно ще има.

"Той беше в главата ми пет седмици преди първи юни, защото дойде като заместник (на Джарел Милър), бел.ред.). И ще бъде в главата ми завинаги, защото всички тези момчета, всички ще се бием, така или иначе. Аз и Анди Руис, ако той е посветен на играта, определено ще се видим и трети път. Това няма да е последният път, когато се изправям срещу него, защото мисля, че правим добри битки. Мисля, че определено ще има нокаут в този двубой. И мисля, че това, което хората искат да видят, е кръвопролитие и нокаут, така че, мисля, че определено ще се видим трети път", заяви Джошуа. А каква закана му отправи Руис за реванша вижте в този материал. Следете Антъни Джошуа - Анди Руис НА ЖИВО в SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички