Джордж Форман даде много важен съвет на Антъни Джошуа


Джордж Форман даде много важен съвет на Антъни Джошуа
Снимка: Getty Images/Guliver

11872 0

Легендарният боксьор Джордж Форман даде важен съвет на звездата в тежка категория Антъни Джошуа след загубата му от Анди Руис преди 5 дни. Както е известно, екипът на британеца ще проведе реванш срещу новия световен шампион на IBF, WBO и WBA, но според Форман те не бива да бързат с това.

"Мисля, че сега Джошуа трябва да отиде във фитнеса и да поработи усилено там. След това поражение той ще стане само по-добър. Но първо трябва да си намери нов добър мениджър. Лично аз бих постъпил така. Вероятно, на мястото на отбора на Джошуа, аз не бих се съгласил на незабавен реванш. Защо? Защото и досега не е ясно защо Антъни загуби. Никой не знае какво не му се получи", заяви легендата, цитиран от Boxing 24/7.

"Ето защо няма нужда да се бърза с Руис, а по-добре да се анализира ситуацията. Джошуа се нуждае от време, за да си събере мислите. Цялата кариера е пред него. Той бе нокаутиран, а това е изключително трудно да се преглътне, повярвайте ми. Нокаутът е същото като счупеният крак. Първо той трябва да направи силна междинна битка в родината си, във Великобритания. И вече после да проведе реванша с Анди", допълни Форман. А какъв съвет даде Кубрат Пулев на британската звезда вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички