До колко случката с целувката може да забави кариерата на Кубрат в САЩ?


До колко случката с целувката може да забави кариерата на Кубрат в САЩ?
Снимка: БГНЕС

3488 0

До колко може целувката на Кубрат Пулев с репортерката Джени Суши да повлияе на кариерата му? Това е един от основните въпроси, след като стана ясно, че журналистката ще съди българския боксьор.

Възможно е, защото в такива случаи, комисията взима под внимание не само това, което точно се е случило, но и понякога обществения интерес. Много са чувствителни американците на тази тема. Със сигурност случката може да забави кариерата на Кубрат отвъд Океана.

В най-лошия случай, казват юристите, за дребна сексуално посегателство, законът предвижда затвор до 6 месеца. За да е налице сексуално посегателство, по законите на щата Калифорния, жертвата трябва да е заставена да стои на едно място да бъде докосвана със сексуална цел по интимните части.”, коментира журналистът Огнян Георгиев пред Нова телевизия.

"Мисля, че няма да има проблеми с Кубрат Пулев. Да, наистина, може би ще му се наложи да се извини публично за това, което е направил, предполагам, че дори биха му дали полагане на обществено полезен труд”, коментира още той. Според юрист обаче устните не са част от интимните части, според калифорнийския наказателен кодекс. Имайки предвид тези факти и този закон, Кубрат Пулев няма как да е извършил сексуално посегателство върху въпросната репортерка. 

А какъв колаж на Кубрат Пулев и на Джени Суши стигна дори и до международните издания - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички