Без затруднения: Тервел Пулев нокаутира поредния съперник (ВИДЕО)


Без затруднения: Тервел Пулев нокаутира поредния съперник (ВИДЕО)
Снимка: БГНЕС

45046 0

Българският боксьор Тервел Пулев постигна пета поредна победа и пета с нокаут в професионалния бокс, след като с технически нокаут надделя над украинеца Артьом Редко в третия рунд.

Софиянецът бе видимо по-добрият от двамата боксьори в берлинската зала "Вернер-Зееленбиндер" в Берлин. Германия и заслужено се поздрави с победата. По традиция в ъгълът седеше по-големият брат Пулев - Кубрат.

I-ви рунд

Срещата започна с добра серия удари на Тервел Пулев и мощни възгласи "Българи, юнаци" от феновете в залата. Софиянецът контролираше случващото се на ринга до края на частта.

II-ри рунд

Добра серия от прави удари в главата на украинеца от по-малкия брат Пулев. В средата на рунда Редко също успя да нанесе няколко точни удара. 

III-ти рунд

В третия рунд Тервел Пулев наложи играта си и след тежка серия десен прав - ляв ъперкът съдията прекрати срещата.

Галавечерта в Берлин започна със загуба за другия български представител. Борислава Горанова (10 победи, 50 загуби, 3 равни) загуби от дебютантката Мария Стоянович след съдийско решение.

Преди мача

34-годишният Пулев има четири победи от четири мача, всички с нокаут, на професионалния ринг. Днешният му опонент обаче е с много по-голям опит, като в кариерата си има 21 победи, 12 с нокаут, 8 загуби и 3 равни. 

Вчера бе официалният кантар преди срещата, като българинът е по-тежък и по-висок от опонента си.

За последно по-малкият от братята Пулеви се боксира през юни, когато нокаутира във втория рунд Дражан Жанжанин. Редко пък за последно игра през септември, когато губи по точки от Юли Рашити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички