Антъни Джошуа обяви ще смени ли треньора си след провала срещу Руис

Бившият световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че ще продължи да работи с настоящия си треньор Роб Маккракън, въпреки височайшия "съвет" на Ленъкс Люис да го замени с по-способен наставник. Бившият боксьор изрази подобно мнение след загубата на Джошуа от Анди Руис преди броени дни.

"Това е първото ми поражение на профи-ринга. Негативните моменти винаги са ме правили по-силен. Искам да кажа, че поражението не ме промени. И занапред ще работя с тези хора. Винаги ще бъда лоялен към моя треньор Роб Маккракън. Благодарен съм и на другия треньор, който работи в аматьорския боксов клуб "Финчли", поясни Джошуа, цитиран от Boxing Scene.

Хърн: Джошуа имаше сътресение, не се възстанови и плати висока цена за това

Британският боксьор в тежка категория Антъни Джошуа загуби коланите си във версиите IBF, IBO, WBA и WBO, след като претърпя поражение от Анди Руи...

"Ще продължа да работя с тях, въпреки призивите да сменя треньорите. Уверен съм, че тези хора ще ме научат на всичко, което трябва да знам. Те много ми помогнаха не само в бокса, но и в нормалния живот. Задължен съм им, преживяхме много неща заедно", допълни звездата. А какъв съвет даде на британеца Кубрат Пулев относно реванша срещу Руис вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!