Алтернативите: Какво ще стане, ако отменят Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа?


Алтернативите: Какво ще стане, ако отменят Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа?
Снимка: Gulliver/GettyImages

3768 0

Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа е твърде вероятно да бъде отменен, след като българският боксьор е получил контузия по време на спаринг двубой преди десетина дни и има частично разкъсване на гръден мускул. Времете за възстановяване е поне един месец, а травмата не позволява на Кобрата да се готви подобаващо за битката си с доминиращата сила в световния бокс.

Според информация на "World Boxing News", в следващите 48 часа ще стане ясна съдбата на двубоя, но по всяка вероятност "Зауерланд" ще се опитат да отложат мача за първите 4 месеца на 2018 година - вариант, който със сигурност не устройва Еди Хърн и Джошуа, които планираха обединителен мач срещу Дионтей Уайлдър. Двамата обаче може да нямат тази възможност, но всичко зависи от договорните отношения между двете промоутърски компании.

Еди Хърн не е знаел за състоянието на Кубрат Пулев, а цялото събитие на "Принсипалити" може да пропадне - нещо, което ще доведе до сериозни загуби за промоутъра. Той определено не иска да допусне това и е напълно възможно събитие да има, независимо дали срещу Кубрат Пулев или не.

Ранен фаворит за битка с Джошуа е Дилън Уайт, който беше включен в мачовете, предхождащи двубоя на Кобрата. Двамата вече са се били един срещу друг - мач, завършил с категорична победа на Джошуа. Другият вариант е Карлос Такам, койето е под №3 в ранглистата на IBF.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички