Влада Вукойчич: Съдиите ме изненадаха неприятно


Влада Вукойчич: Съдиите ме изненадаха неприятно

1125 0

Треньорът на Балкан Влада Вукойчич бе видимо разочарован от загубата на своя тим от Лукойл Академик. Той заяви, че съперникът е играл много агресивно, но не пропусна да критикува съдийските отсъждания.

"Не искам да коментирам съдиите, но съм неприятно изненадан от тях и няма как да се въздържа от коментар. Когато отборът не играе добре, тогава не може оправданието да бъдат съдиите, но сега беше друго. Имаше спорни реакции и неправилни решения от тяхна страна.", заяви Вукойчич.

"Играхме добре, но съперникът ни притисна доста в защита. През второто полувреме допуснахме Лукойл да ни вкара 47 точки, а през първото само 33. Тимът им игра много агресивно в защита. Играхме по-различно през второто полувреме. За титла трябва да се играе 40 минути. Показахме по-нисък процент на успеваемост при стрелбата. Много от играчите не са играли такъв важен мач пред толкова много публика и това си оказва влияние.", добави още треньорът на Балкан.

Все пак той е на мнение, че би било нереално да победят Лукойл с 3-1. „Рядко финална серия се решава така бързо. Лутахме се в мача, но Лукойл е добър отбор.  Може би щеше да бъде нереално да ги победим с 3-1, но това не значи, че не трябва да опитаме. Благодаря на публиката за страхотната подкрепа, която ни даде.“

Петият решителен мач, който ще определи шампиона в Националната баскетболна лига, е в понеделник в Правец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички