ВИДЕО: Велико шоу в НБА - конкурсът за забивки се завърна с бясна сила!


ВИДЕО: Велико шоу в НБА - конкурсът за забивки се завърна с бясна сила!

1583 0

През последните години конкурсът за забивки по време на звездния уикенд в НБА позагуби своя блясък, преди да се появи Зак Лавийн (Минесота) през миналата година, който направи няколко впечатляващи забивки и спечели трофея без видима конкуренция. Този път обаче той имаше такава, а конкурсът, който се проведе снощи, беше най-добрият от 10 години насам

Победител отново стана Зак Лавийн, който трябваше да направи 2 допълнителни забивки, след като във финалния рунд той и Аарън Гордън получиха еднакъв брой точки и играха "внезапна смърт" - най-добрата забивка печели.

Гардът на Минесота заложи на отскок от фаул-линията, прекара топката между краката си и заби зверски в коша. Другите му забивки обаче бяха от тази, ако не и по-висока класа.

Финалистът Аарън Гордън обаче може да съжалява, че не спечели с първите си две забивки. Особено впечатляващо беше второто изпълнение, при което той прескочи с гръб към коша 210-сантиметровия талисман на Орландо, прокара топката под тялото си и я заби мощно в коша. Лавийн обаче отговори достойно и на двете забивки и така се стигна до "продължения", спечелени от гарда на Минесота.

Ето и отбрани моменти от конкурса, както и пълен запис на най-доброто шоу от години насам по време на звездния уикенд:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички