Тони Дечев: Искаме Филип Виденов за постоянно


Тони Дечев: Искаме Филип Виденов за постоянно
Снимка: БГНЕС

1799 0

Филип Виденов ще получи предложение за постоянен професионален договор с баскетболния шампион Лукойл Академик. Звездата в момента е с отворен контракт и може да напусне тима при изгодно предложение от чужбина, но това ще се промени, според думите на треньора на Лукойл Тони Дечев.

35-годишният ветеран направи страхотни мачове за Дстудентите". Той записа 16 точки при поражението като гост от "Енисей" (Рус) в първия мач от турнира за Европейската купа на ФИБА. След това дългогодишният национал наниза 22 т. при успеха срещу "Балкан" (Ботевград) от първенството.

"Обмисляме вариант за постоянен договор до края на сезона, а защо не и за след това - коментира Тони Дечев пред "България Днес". - Филип е със страхотни качества. Неговите параметри за заплата в чуждестранен клуб са много сериозни. Ще видим къде може да се срещнем, за да го задържим при нас."

Шампионите се готвят на пълни обороти за първото си домакинство в европейските турнири за сезона. Тимът посреща "Калев" (Ест) в сряда. Мачът ще се играе в зала "Арена Ботевград". Билетите са по 4 лв.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички