Препоръчват Везенков на Лейкърс


Препоръчват Везенков на Лейкърс

1007 0

Бъдещето на Александър Везенков все още не е ясно. Името му е свързвано с редица грандове в Европа и НБА, но баскетболистът не е взел окончателно решение къде ще продължи кариерата си.За интерес към него се говори от няколко отбора зад океана, сред които Бостън Селтикс и Детройт Пистънс. Авторитетното издание обаче“VAVEL” препоръча българина на Лос Анджелис Лейкърс.

"Лейкърс почти нямат дълбочина на позицията леко крило. Разполагат само с Уесли Джонсън и Ник Йънг, но той е по-скоро гард. Добавянето на баскетболист на тази позиция е задължително. Везенков може да играе в Гърция, но през настоящия сезон доказа таланта си. Записва средно по 18 точки и 7.7 борби при успеваемост при стрелбата от тройката 39%. Може да не е готов за основен играч, но е способен да се включи от пейката на Лейкърс и с много работа да намери място в стартовата петица", твърдят анализаторите от „VAVEL”.

Везенков се записа за драфта в НБА, който ще се проведе на 25 юни, а според мнозина Везенков има големи шансове да бъде избран. Не е изключено обаче той да оттегли заявката си в последния момент и да избере да остане в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички