Отново в отсъствието на Везенков: Сакраменто Кингс с четвърти пореден успех


Отново в отсъствието на Везенков: Сакраменто Кингс с четвърти пореден успех
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

895 0

Сакраменто Кингс записа четвърта поредна победа и продължи с отличната си серия, след като победи Мемфис Гризлис като гост със 103:94. И в този мач участие не взе Александър Везенков, който все още лекува контузия. Следващият двубой е на 1 февруари - отново гостуване, този път на Маями Хий, като все още не е ясно дали българинът ще е на линия.

Александър Везенков все още се възстановява от контузия

След първите две части отборът на Сакраменто леко изоставаше, като имаше моменти от тях, в които разликата беше и 10 точки. След почивката нещата на паркета се изравниха и до последно бе интригата. В края на третия период Сакраменто водеше със 75:71. И в четвъртата част двата отбора бяха кош за кош.  А две минути пред края гостите поведоха с 99:94 след тройка на Трей Лайлс, Мемфис така и не се разписа повече в двубоя.

Най-резултатен за успеха на гостите бе Ди'Арън Фокс с 26 точки, като той направи и 5 борби и 4 асистенции. Герой в мача бе Домантас Сабонис, който записа поредния си дабъл-дабъл, след като наниза 20 точки и овладя рекордните 26 борби. Записа и 5 асистенции на сметката си. Кевин Хъртър също записа добър мач с неговите 17 точки, 4 борби и 3 асистенции.

За домакините пък Джарън Джаксън се отчете с 22 точки, 3 борби и 2 асистенции, Санти Алдама завърши с 16 точки, 7 борби и 2 асистенции, а Грегъри Джаксън бе с 12 точки, 6 борби и 2 асистенции.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички