Оставането на Везенков в драфта зависи от Мемфис


Оставането на Везенков в драфта зависи от Мемфис

1194 0

Оставането на Александър Везенков в тазгодишния драфт на НБА зависи от Мемфис Гризлис и какво ще направи ръководството със своя избор на 25-и юни в "Барклейс Сентър" в Бруклин.

Утре (16-и юни) е последният ден, в който участниците в драфт 2015 могат да оттеглят документите си за участие, а според източник на Sportline.bg решението на Везенков е свързано с обещание от Мемфис Гризлис.

Един от най-добрите отбори в Западната конференция следи отблизо изявите на крилото, като на няколко пъти скаути на тима бяха в Гърция, за да го гледат. Агентът на играча пък в момента води разговори с представители на Гризлис, като настоява, че единственият шанс Везенков да се озове в Мемфис е отборът да го избере под №25 в драфта.

Желанието на екипа зад българина е той да бъде избран в топ 30 на драфта (тоест в първи кръг), за да има гарантиран контракт с отбор от НБА, когато се вземе решение Везенков да смени Европа с най-силното баскетболно първенство на планетата.

Засега шансовете Гризлис да изберат Везенков са 50/50.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички