Останаха само 8 отбора: Вижте всички двойки на плейофите в НБА


Останаха само 8 отбора: Вижте всички двойки на плейофите в НБА
Снимка: Getty Images

2235 0

Тимът на Мемфис Гризлис се класира за полуфиналите на Западната конференция, след като надви Минесота Тимбъруулвс със 114:106 като гост в мач №6 от серията между двата тима от първи кръг на плейофите в НБА.

"Гризлитата" преодоляха двуцифено изоставане в заключителната четвърт за трети път в серията, след като губеха със 74:84 преди старта на последните 12 минути.

Най-резултатни за победителите бяха Дилън Брукс и Дезмънд Бейн, които реализираха по 23 точки за успеха. Трима играчи се отчетоха с дабъл-дабъл – Джарен Джаксън-младши завърши с 18 пункта и 14 борби, Джа Морант приключи със 17 точки и 11 асистенции, а Брандън Кларк със 17 пункта и 11 борби от пейката.

Антъни Едуардс бе над всички за "вълците" с 30 точки, Джейдън МакДаниелс добави 24 от пейката, а Карл Антъни-Таунс завърши с дабъл-дабъл – 18 пункта и 10 борби, но, в крайна сметка, Минесота са аут още в първия кръг от плейофите. 

Всички четвъртфинални двойки в плейофите на НБА:

Източна конференция

Маями Хийт - Филаделфия

Милуоки Бъкс - Бостън Селтикс

Западна конференция

Финикс Сънс - Далас Маверикс

Мемфис Гризлис - Голдън Стейт Уориърс

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички