НБА: Голдън Стейт с четвърта поредна победа, ЛА Лейкърс с нова загуба (ВИДЕО)


НБА: Голдън Стейт с четвърта поредна победа, ЛА Лейкърс с нова загуба (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1117 0

Отборът на Голдън Стейт Уориърс победи Минесота Тимбъруулвс със 124:115 в среща от редовния сезон на НБА, която се проведе в "Chase Center" в Сан Франциско пред над 18 000 зрители!

Най-резултатен на паркета бе Карл-Антъни Таунс от Минесота, който се отчете с дабъл-дабъл - 31 точки, 12 борби и 6 асистенции. За домакините на висота за пореден път бе Стеф Къри, който наниза 29 точки, 8 борби и 6 асистенции.

Двубоят бе изключително оспорван в първите две части, но в третата Голдън Стейт отвори разлика от 18 точки и не изпусна контрола върху мача до неговия край.

В единствената друга среща в НБА за тази нощ, ЛА Лейкърс допусна поредна загуба, отстъпвайки на Филаделфия с 87:105. Звездата на отбора ЛеБрон Джеймс не игра в този мач!

В негово отсъствие Антъни Дейвис направи дабъл-дабъл - 31 точки, 12 борби и 1 асистенция, но това се оказа недостатъчно за нещо повече от почетна загуба. Джоел Ембийд от Филаделфия се отличи с 26 точки, 9 борби и цели 7 асистенции за крайния успех в "Wells Fargo Center" пред 21 000 души публика!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички