Марк Кюбан се изцепи: На фона на МОК, Тони Сопрано е светец


Марк Кюбан се изцепи: На фона на МОК, Тони Сопрано е светец

2622 0

Собственикът на отбора от НБА Далас Маверикс Марк Кюбан отново атакува остро Международния олимпийски комитет. Той има зъб на най-голямата спортна организация в света заради участието на звездите от Лигата в националния отбор на САЩ. Кюбан побесня този път най-вече от контузията на Пол Джордж. Звездата на Далас получи травма по време на двустранна игра на националния отбор.

"Постоянно мисля за Пол! И преживявам нещата, и страдам с него, заяви Марк Кюбан пред ESPN. - МОК продължава с издевателствата над НБА. Това е толкова корумпирана организация! Член на МОК беше обвинен във фалшифициране на резултати от състезанията в Солт Лейк Сити, ако си спомняте! МОК заработва милиарди долари. Те убиват! На фона на МОК Тони Сопрано изглежда светец! Професионалистите в различните видове спорт са достатъчно умни, за да не участват в международни състезания, когато нямат договори с клубове. Но именно клубовете рискуват финансите си. И то за какво?! За да могат представителите на МОК да си пълнят собствените джобове! Най-голямата измама от страна на МОК се състои в това, че успяха да убедят света в една огромна лъжа - Олимпиадата била свързана с патриотизъм и гордост на държавта. А в същото време цялото това нещо - цялата Олимпиада е свързана само и единствено с пари! Състезателите и собствениците на клубове трябва да се обединим и сами да си организираме световно първенство по баскетбол!".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички