"Майк Браун определено трябва да си отвори очите за Александър Везенков"


"Майк Браун определено трябва да си отвори очите за Александър Везенков"
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

2469 0

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков кара най-трудния си период, откакто премина в Сакраменто Кингс. Бившият състезател на Олимпиакос осъществи трансфер в НБА преди няколко месеца и се превърна в едва втория българин, който играе там след Георги Глушков.

В момента обаче вече три поредни мача не записва игрови минути (това се случва за общо шести път през сезона). Освен това общо за последните пет двубоя има само три минути и 25 секунди на паркета, записвайки участие в едва един двубой.

Един от най-популярните български журналисти и писатели - Иво Иванов, изрази мнение по въпроса. Той живее в САЩ от вече доста години и е огромен фен на НБА - несъмнено един от най-добрите български специалисти по баскебол.

Още: Александър Везенков в НБА: Статистика, представяне и предстоящи мачове на Саша през сезон 2023/24 (ОБНОВЯВА СЕ)

Ще започне ли Майк Браун да залага повече на Александър Везенков?

Треньорът на Везенков в Сакраменто Кингс - Майк Браун

Иванов качи ВИДЕО от загрявката на Везенков и отбеляза, че българинът е вкарал около 20 пъти без да изпусне - с лекота. В края на публикацията журналистът призова Майк Браун да си отвори очите:

"Вчера на загрявката забелязах, че Сашо стреля с абсолютна лекота двайсетина пъти без да изпусне. Имах чувството, че го прави със затворени очи… Бях зад него и не мога да кажа дали наистина вкарва без да гледа, но този, който определено трябва да отвори очите си в момента е неговият треньор" - гласи текстът, а кадрите можете да видите по-долу в материала.

Само преди часове пък от Diario Sport излязоха с материал, озаглавен по следния начин: "Тежката реалност за Александър Везенков: От MVP в Евролигата до остракиране в НБА".

От Гърция: Нямаше съмнение, че Александър Везенков ще бъде "спортист на годината" в България

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички