Левски се справи с Берое за място в полуфиналите за Купата по баскетбол


Левски се справи с Берое за място в полуфиналите за Купата по баскетбол
Снимка: Ivan S. Ivanov/ LAP.bg

1132 0

Отборът на Левски се класира за полуфиналите на турнира за Купата на България по баскетбол, след като победиха Берое с 85:78.  В следващата фаза Левски ще се изправи срещу Черноморец, който по-рано днес елиминира носителя на трофея от последните години Рилски спортист.

Столичани, които са един от домакините на Финалната осмица изиграха силна първа четвърт и успяха да запазиха преднината си до края на срещата, изиграна в "Арена София". За успеха над всички бе Алън Арнет, който отбеляза 27 точки за Левски. . Най-резултатен за Берое бе Дариъс Хол, който завърши със 17 точки.

"Имам забележки за края на мача, но все пак това е Купата на България. Знаете, че всеки идва с амбиции в този турнир. Накрая Берое играха доста агресивно. Може би и умората повлия малко при нас и не успяхме да изиграем последните минути както искахме. Генерално съм доволен. Имаме три загуби от Берое през сезона, играем трудно срещу тях и за нас беше важно да се поздравим с победа", заяви старши треньорът на баскетболния Левски Димитър Ангелов след успеха над Берое на четвъртфиналите на турнира в "Арена София".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички