"Левски" нарочи сърбин за гонене


"Левски" нарочи сърбин за гонене

1098 0

Треньорът на баскетболният "Левски" Николай Господинов е вдигнал мерника на част от играчите си, въпреки че от началото на първенството е изминал само 1 кръг.

Пръв списъка му е сръбският център Илия Милутинович. Той е в ужасно физическо състояние, като липсата на адекватен негов заместник, чисто от финансово естество, е единствената причина той все още да е в редиците на 14-кратните шампиони, разкрива "Тема Спорт".

На старта на шампионата “сините” бяха разгромени със 75:100 от Лукойл Академик, бившият национал остана крайно разочарован от представянето на някои от момчетата. 

“Ще имаме разговор с играчите, както с българските, но предимно с чужденците. Можем да загубим от Лукойл Академик, по-добри са, по-силни са, но не и по този начин. Нямаше дух, сърце, битка. Ако на някой не му харесва, може да се разделим. Щом губим, вината е моя, но не ми хареса отношението на някои играчи към мача”, коментира след дебюта си начело на "Левски" Господинов.

Той допълни, че се надява Христо Николов и Александър Янев да останат максимално дълго време в клуба. Двамата национали са с отворени договори, като информациите са, че има голяма вероятност да продължат със “сините” до Нова година.

“Христо Николов не е играч за нашето първенство. Неговото място не е в българския шампионат. Пожелавам му колкото се може по-бързо да си намери друг отбор в чужбина”, смята Господинов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички