Левски - ЦСКА баскетбол по ТВ: Къде ще излъчват столичното дерби от НБЛ?


Левски - ЦСКА баскетбол по ТВ: Къде ще излъчват столичното дерби от НБЛ?
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1751 0

В четвъртия кръг от Националната баскетболна лига на България ще се състои зрелищното столично дерби между Левски и ЦСКА. А в сравнение с предишните сблъсъци между двата отбора - този път има голяма промяна.

Двата тима се изправиха един срещу друг цели пет пъти до момента през 2023 година. "Червените" спечелиха всички четири мача в първенството ни, след като те срещнаха "сините" и на четвъртфиналната фаза.

Съперникът обаче спечели големия финал за Купата на България, в който надделя драматично с 86:81. Във всички тези срещи фаворит бе ЦСКА. За първи път обаче в тази роля в сблъсъка влиза Левски.

До момента в шампионата двата отбора са изиграли по три мача. "Сините" победиха последователно Черно море, Балкан, и Берое, като при нов успех има шанс да се изравни по точно с Черноморец - единствения отбор с четири победи от четири мача.

ЦСКА пък спечели срещу Ямбол и срещу Академик Пловдив, но в последния си мач допусна поражение от Миньор. Сега ще има шанс да се върне на победния пък, като среща Левски днес (30.11) от 19:00 часа в "Триадица" и ще бъде излъчен пряко по "Макс спорт 2".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички