ЛеБрон Джеймс не знае ще играе ли на Олимпийските игри


ЛеБрон Джеймс не знае ще играе ли на Олимпийските игри
Снимка: Gulliver/Getty Images

1458 0

Един от най-големите спортисти на нашето време ЛеБрон Джеймс все още не е взел решение дали ще играе на Олимпийските игри през 2016 година в Рио де Женейро. 

Баскетболистът има два златни медала с националния тим на САЩ, но заради изцеждащия сезон в НБА все още не е взел категорично решение дали ще се включи в селекцията на Майк Кжижевски. 

Все пак звездата на Кливланд Кавалиърс пристигна в Лос Анджелис, където заедно с още 33 играчи от НБА провежда кратък лагер с потенциални баскетболисти, които могат да участват на Игрите в Бразилия. 

"Когато говорим за ЛеБрон, не говорим за играч, който ще играе за САЩ. Той е САЩ, заедно още с Крис Пол, Кармело Антъни, Кевин Дюрант, Стеф Къри. Те са лицето на баскетбола. Те са баскетболният отбор на САЩ. Отдадеността на ЛеБрон към този отбор е просто невероятна", каза Кжижевски днес във Вегас. 

Самият Джеймс е разкрил пред журналисти, че ще реши след края на сезона в НБА дали ще участва на Олимпийските игри. Основни фактори в решението му ще бъдат баскетболното му здраве и какво мисли семейството му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички