Купи тениска - спаси 18-кратен шампион


Купи тениска - спаси 18-кратен шампион

3476 0

Баскетболен клуб Левски продължава борбата за оцеляване, като предложи още един начин на "сините" фенове да помогнат на каузата му.

Поредната инициатива от страна на Левски е специалната тениска, направена съвместно с производителя на екипировката на тима - Joma. Събраните средства от продажбата ще отидат в касите на "сините", за да може да помогнат за спасяването на 18-кратния първенец на България, който през миналия сезон спечели исторически требъл и донесе много радост на "синята" общност за 100-годишния юбилей. Поръчки се приемат на help@levskibasket.com или във Facebook страницата на клуба - Basketball club Levski. Феновете могат да следят официалния сайт и Facebook за информация кога и как могат да се сдобият с фланелката.

Продажбата на билети и абонаментни карти за срещите на отбора също вървят добре и спомагат много за съществуването на тима. Бройката на продадените сезонни пропуски вече гони 100, а тях можете да закупите в офиса в зала "Универсиада", Национален клуб на привържениците на Левски, Бул. "Тодор Александров" 23, Стадион "Георги Аспарухов", ул. "Тодорини кукли" 47, и офиса на Тръст "Синя България", посочват от клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички