Голдън Стейт спечели и третия мач срещу Сан Антонио


Голдън Стейт спечели и третия мач срещу Сан Антонио
Снимка: БГНЕС

818 0

Действащият шампион в НБА Голдън Стейт Уориърс спечели и третия двубой със Сан Антонио Спърс и се доближи на една победа до класиране за втория етап от плейофите. "Воините" спечелиха гостуването в Сан Антонио със 110:97, като в нито един момент от срещата не изпуснаха инициативата.

Кевин Дюрант вкара 26 точки за победителите, а за "шпорите" Ламаркъс Олдридж реализира дабъл-дабъл - 18 точки и 10 борби.

Лидерите на двата отбора Кауай Ленърд от Сан Антонио и Стеф Къри от Голдън Стейт пропуснаха и тази среща, а на нея не присъства и наставникът на "шпорите" Грег Попович, чиято съпруга почина след продължително боледуване. Ню Орлиънс Пеликанс също дръпна с 3-0 срещу Портланд Трейл Блейзърс след успех у дома със 119:102. Следващият мач отново ще се играе в Сан Антонио.

Маями Хийт загуби от Филаделфия Севънти Сиксърс със 108:128 на свой терен и гостите поведоха в серията с 2-1. Голямата звезда на Филаделфия Джоел Ембийд за първи път се появи на игрището в плейофите след травма и отбеляза 23 точки, колкото вкара и Горан Драгич за "горещите". /БГНЕС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички