Добри новини за баскетболния Левски, Захариев се размина с тежка травма


Добри новини за баскетболния Левски, Захариев се размина с тежка травма

1288 0

Добра новина получи Тити Папазов и треньорският щаб на баскетболния Левски - Христо Захариев се размина без счупване след тежкото падане в Загреб, съобщава официалният сайт на клуба.

Гардът се приземи ужасяващо още през първото полувреме на мача с Цедевита от Адриатическата лига, и бе откаран в местна болница за рентген веднага. Хърватските лекари наплашиха сериозно Захариев и щаба на Левски, с диагноза две счупени ребра и повече от месец пълна почивка.

Веднага след завръщането си в София обаче, Христо мина преглед при още двама специалисти, направи нови рентгенови снимки, и родните лекари не установиха подобно страховито нещо като счупени ребра. Болките остават доста силни, но няма по-сериозни проблеми, и щом те отшумят, Захариев ще може отново да играе.

Христо Захариев е един от най-добре представящите се играчи на Левски от началото на сезона и показа отлични игри както в Адриатическата лига, така и в дербитата от НБЛ до момента.

След тежката травма на Брандън Хийт, Левски успя да изиграе само един мач в пълен състав, след картотекирането на Станимир Маринов и разби Рилски спортист с много силна игра. В Загреб до травмата на Захариев, "сините" също играеха на ниво, и той бе топреализатор за тима към ситуацията с инцидента.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички