България излиза срещу Чехия - кои ще бъдат 12-те "лъвове" на Росен Барчовски?


България излиза срещу Чехия - кои ще бъдат 12-те "лъвове" на Росен Барчовски?
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1254 0

Старши треньорът на мъжкия национален отбор на България баскетбол - Росен Барчовски, определи 12-те играчи, които ще излязат днес, 24 февруари, в първия от двата двубоя на "лъвовете" срещу Чехия.

*България ще се изправи срещу участника в последните Олимпийски игри в Токио в зала "Арена Ботевград" в 19:00 часа. След това предстои сблъсък между двата тима на чешка територия - в Пардубице, на 27 февруари!

От групата, която води подготовка в Ботевград отпаднаха Алекс Симеонов, Мирослав Васов и Дейвид Кравиш. Така срещу чехите тази вечер ще се изправят следните състезатели:

Дий Бост, Деян Карамфилов, Чавдар Костов, Васил Бачев, Константин Костадинов, Емил Стоилов, Павлин Иванов, Станимир Маринов, Андрей Иванов, Димитър Димитров, Венцислав Петков и Александър Янев.

Билети за двубоя в Ботевград ще се продават на касите на залата и са с цена от 5 лева. За първите закупили пропуски от БФБаскетбол са предвидили подаръци – фен-шалче или фен-тениска. Безплатно мача ще гледат и деца от баскетболни школи от Дупница, Перник, Габрово, Троян, Пловдив, София, Самоков и Ботевград.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

Националният ни отбор по волейбол ще изиграе 12 мача за малко повече от един месец през лятото!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички