Бой между фенове на "Левски" и Партизан (Б)


Бой между фенове на "Левски" и Партизан (Б)

2089 0

Огромен скандал се разрази по време на мача между "Левски" и Партизан (Белград) от Адриатическата лига по баскетбол. Привържениците на двата тима се сбиха малко след началото на мача, в резултат на което има поне един пострадал.

В края на първата част започнаха инцидентите. Гардовете на частната охранителна фирма в залата не успяха да овладеят ситуацията и зад пейката на гостите се сбиха запалянковци на малката трибуна. До конфликта се стигна заради опит да се открадне шалче от сръбските привърженици.

Това доведе до нахлуване на „сини“ привърженици от голямата трибуна, което още повече ожесточи скандала. Играчите на Партизан веднага напуснаха терена и изчакаха обстановката да се успокои.

В крайна сметка след няколко минути в залата се появиха по-сериозно въоръжени полицаи и това бързо намали напрежението. Преди инцидента представителите на силите на реда не се намираха в залата, а бяха извън нея, за да контролират пропускателния режим.

От съдийската комисия поискаха залата да се изпразни, иначе мачът ще бъде прекратен. След кратко забавяне, привържениците се вслушаха в поставените условия и започнаха да изпразват залата, за да може да се доиграе мачът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички