Александър Везенков се завърна, но Сакраменто записа тежка загуба (ВИДЕО)


Александър Везенков се завърна, но Сакраменто записа тежка загуба (ВИДЕО)
Снимка: LUBOMIR ASENOV / LAP

1647 0

След като пропусна последните 2 мача за Сакраменто Кингс, Александър Везенков се завърна отново в игра. Това се случи при загубата от Филаделфия 76ърс с 93:112 (21:29,25:36, 27:22, 20:25). Спортист номер 1 на България игра 8:32 минути, в които отбеляза 2 точки, като бе 1/5 при стрелбите от игра и добави още 5 борби.

Половината от игровото време, което получи бе в края на мача, когато интригата вече бе приключила и Майк Браун реши да извади почти всичките си титуляри. 

Само 2 точки за Александър Везенков при загуба на Сакраменто

Преди това той се появи в игра в началото на втория период, като остана на паркета около 4 минути. Тогава обаче пропусна и трите си опита при стрелба, като овладя 2 топки. И 5-те му борби бяха в нападение, като след една от тях вкара и единствения си кош.

Сакраменто изигра слаб мач, в който атаките се оказаха големият проблем през целия двубой. "Кралете успяха да отбележат едва 8 от 39 опита от тройката или едва 20%. Филаделфия пък в не малка част от двубоя успя да поддържа разлика от 20 точки.

Ди'Арън Фокс бе най-резултатен за гостите с 21 точки, 5 борби и 4 асистенции. Кайлър Мъри завърши с 15 точки, 8 борби и 3 асистенции, а Домантас Сабонис направи дабъл-дабъл от 14 точки, 12 борби и 5 асистенции.

Филаделфия се поздрави с успеха със 112:93, като така сложи край на лошата си серия от три поредни загуби. Отборът вече има 24 победи и 13 поражения, като се намира на третата позиция в Източната конференция. Сакраменто пък е с 23 победи и 15 поражения на петото място във временното класиране на Запад.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички