Александър Везенков критичен към себе си въпреки успеха на Олимпиакос в Евролигата


Александър Везенков критичен към себе си въпреки успеха на Олимпиакос в Евролигата
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

1132 0

Александър Везенков и неговият Олимпиакос излъгаха Фенербахче с 67:65 в мач от седмия кръг на Евролигата. Националът на България се отчете със 7 точки и 5 борби за общо 34 минути на игрището, но заяви пред "Max Sport", че изобщо не е доволен от своето представяне:

"Важното е, че победихме. Мачът беше много тежък, водихме в резултата през цялото време, но допуснахме спад в нашата игра. Може би това се случи заради умората или някакви недоразумения в защита, но ограничихме един много талантлив отбор до 65 точки. В края извадихме малко повече късмет. Костас Слукас ги тренира тези стрелби по няколко часа на ден. Играхме много добре в дефанзивен план и съм щастлив, че спечелихме", заяви в началото той.

"Няма как да съм доволен от себе си, но в края на сезона никой няма да помни тези мачове. Важното е тимът как се представя. Трябва да си починем два дни и след това започваме да се подготвяме за срещата с Монако другата седмица, която няма да е лесна. Публиката много ни помага, във всеки мач е до нас, много е важно да побеждаваме, особено в нашата зала. Имаме пет победи на наш терен, което е много добре. Искаме да ги направим шест следващата седмица. Знаем, че нашите феновете са компетентни и разбират от играта. Те знаят как и какво трябва се направи".

"Знам какво мога и колко съм тренирал, както и че в последните три мача от Евролигата нещата не се получават. Както казах, никой няма да помни тези двубои, ако всичко е наред с отбора. Ще си почина, ще се фокусирам и ще видя какви са моите грешки, а след това ще видим какво ще стане по-нататък", добави още Сашо Везенков.

*Олимпиакос е на четвърто място в Евролигата с 10 точки от 7 мача. Лидер е отборът на Олимпия Милано с 12!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички