Когато Тайсън Фюри вкара на мач титаничен ъперкът... в своето лице (ВИДЕО)


Когато Тайсън Фюри вкара на мач титаничен ъперкът... в своето лице (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

24560 0

Тайсън Фюри е един от най-големите боксьори в модерната история на спорта. Дори и той обаче е попадал в изключително комични ситуации. Несъмнено най-куриозната такава е от един негов двубой, когато е все още на 20 години - четвъртият му сблъсък като професионалист.

Тогава той опитва да нокаутира своя опонент Лий Суоби, който е притиснат във въжетата. Фюри използва титаничен ъперкът (оръжие, което е особено опасно за високите боксьори срещу по-ниски такива), но той минава покрай съперника му.

Това обаче не е всичко, тъй като на всичкото отгоре след пропуска ударът му се пласира право в неговото лице. Суоби не успя да се възползва от факта, че Фюри започна сам да се удря, а мачът бе прекратен в четвъртия рунд, тъй като Суоби не беше способен да продължи.

След срещата пък Фюри бе запитан за комичния момент и типично в свой стил го анализира по шеговит начин. Британецът обясни, че е започнал сам да се удря, тъй като не е усещал крошетата на своя опонент.

"Причината за това, което се случи - бях в битка и всъщност не успях особено да усетя ударите на моя опонент. Така че реших сам да се ударя право в лицето" - споделя той тогава през BT Sport.

Наскоро пък Тайсън Фюри стана поредният, който омаловажи боксовите качества на Кубрат Пулев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички