СНИМКИ: Когато Ковальов показа мощта на крошето си на жена, отказала да спи с него


СНИМКИ: Когато Ковальов показа мощта на крошето си на жена, отказала да спи с него
Снимка: Instagram

6753 0

След като пандемията от коронавирус провали следващия му мач, руският боксьор Сергей Ковальов не стоя кротко. Той заформи такъв списък с "приключения", че за това можеха да му завидят всички негови колеги, опитващи да си наложат по-скандален имидж.

След провала на мача му със Съливан Барера съперникът на Тервел Пулев на 14 май беше арестуван за шофиране в нетрезво състояние, беше хванат с допинг, изложи се с незаконно излъчване на битка на "Канело" Алварес в профила си в социална мрежа и ядоса с това "DAZN", които държаха правата за този бой.

Тук обаче ще се спрем на сексскандала, в който се забърка руският боец. Той беше обвинен в опит за изнасилване на американския модел Джейми Фронц, за счупването на носа ѝ, удрянето ѝ в лицето и ритането на кучето ѝ. Инцидентът се е случил през юни 2018 г. Ковальов обаче се отърва със само 3 години изпитателен срок за прегрешенията си.

Регистрирайте се и се абонирайте за мачовете на Пулеви тук!

Пред "TMZ" американката разказа какво се е случило в този ден. Тя твърди, че с Ковальов са лежали на диван в къщата, която тя е наела. Боксьорът станал твърде агресивен, искал да правят секс и тя опитала да се отдръпне от него. В един момент руснакът ударил кучето на блондинката и тя го помолила да напусне къщата. Боецът с прякор "Кръшър" се ядосал още повече и я ударил в лицето.

Фронц казва, че носът ѝ буквално "избухнал". Кръвта ѝ е оплискала стените и пода. Американката твърди, че е получила след удара сътресение на мозъка, счупен нос и изместване на шийния прешлен. Жената е претърпяла четири операции.

Полицията е арестувала агресивния руснак. Тогава съперникът на Тервел е бил заплашен от 4 години затвор. Той обаче отказал да признае вината си. Фронц реагира на това с публикация в Instagram, където написа, че всичко е било заради отказа ѝ да спи с Ковальов и че ще му поиска 8 милиона долара обезщетение.

Впоследствие боксьорът се призна за виновен и получи основна присъда. Всичко за мачовете на братя Пулеви в САЩ четете тук. 

ВИЖТЕ ОЩЕСТЪПКА ПО СТЪПКА - ето как да се абонирате за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви

Регистрирайте се и се абонирайте за мачовете на Пулеви във FITE тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички