Оливие Вердон от Лудогорец подарил козметичен салон на Габриела Иванова от “Ергенът”?


Оливие Вердон от Лудогорец подарил козметичен салон на Габриела Иванова от “Ергенът”?
Снимка: Колаж: SportLive.bg

14212 0

През последните седмици част от участничките в третия сезон на българското реалити предаване "Ергенът" се саморазкриха, че са пряко свързани с българския футбол. 

Габриела призна, че е била във връзка

Виктория Асенова още в самото начало се похвали, че е спортен мениджър към БФС, докато Габриела Иванова пряко имала връзка с футболист на Лудогорец. Оказва се, че той дори е сред основните играчи на 12-кратните шампиони. 

Признанието пред Младенов

В "Ергенът" Габриела Иванова участваше със сестра си Памела. Тяхното присъствие приключва на 21-ви март, когато бива излъчен епизодът с признанието на първата, че тя всъщност продължава да е обвързана и е излъгала на кастингите, че се е разделила с голямата си любов:

"Имам само една връзка, едно истинско влюбване. Той беше футболист. От почти 3 години съм без връзка", обяснила кандидатката.

Пред ергена Александър Младенов Габриела разкрива, че излъгала, за да влезе в предаването с Памела, която отказвала да участва сама: "Пам не искаше да дойде сама. Това беше лоша стъпка, но хубава за Пам. Към теб също постъпих лошо, защото съм те излъгала по някакъв начин. Извинявам ти се! Изключително неудобно ми е, че се стигна до тук".

Вердон изглежда, че е играл на два фронта

Отношенията със звездата

В крайна сметка Алек изгони сестрите заради голямата лъжа на Габриела, но не дотук приключват драмите около участничката. Оказва се, че и нейният козметичен салон е пряко обвързан с потенциалния ѝ любовник - Оливие Вердон. 

Проверка на SportLive.bg в търговския регистър показва, че едноличен собственик на O G BEAUTY BAR е французинът "ВЕРДОН ОЛИВИЕ ЖАК ЕМЕ". В социалните мрежи сестрите никога не са крили, че стопанисват салона от началото на месец февруари, когато бе открит срещу един от най-известните хотели в столицата. 

А до този момент нито една от замесените страни не е коментирала дали има пряка връзка с ответната. Оливие Вердон обаче остава активен в социалните мрежи и в една от последните публикации се похвали със семейната си ваканция с жена си и двете им деца. 

Вижте ГАЛЕРИЯ на сексапилните Барбата и Габи, които красяха "Ергенът"!

Още: Лудогорец получи оферти от Близкия изток и Серия А за титуляр?

Оливие Вердон разкри дали ще бие дузпите в бъдеще и коментира шансовете на Лудогорец

Вердон се заоправда след пропуснатата дузпа: Вратарят им имаше ден, беше трудно да отбележим

Вердон прекарва добре със семейството си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички