ВИДЕО: Героят на Реал с неочакван рекорд срещу Барселона


ВИДЕО: Героят на Реал с неочакван рекорд срещу Барселона
Снимка: Guliver/GettyImages

6192 0

Отзвукът от гръмката победа на Реал Мадрид над Барселона продължава в началото на новата седмица, след като "белия балет" в един от най-слабите си периоди през сезона успя да надделее над доскорошния лидер в Ла Лига във второто издание на Ел Класико през настоящия сезон. 

ГОЛЕМИЯТ ГЕРОЙ В ЕЛ КЛАСИКО

Големият герой безспорно беше Винисиус Жуниор, който направи много грешки в нападението на "кралете" и особено през първото полувреме сбърка много обещаващи атаки на своите, но в крайна сметка вкара първия гол и беше обявен за играч на мача. От огромно значение обаче бе и ролята на Мариано Диаз - неочакваният герой в края на мача, подпечатал успеха на столичани. 

ИЗНЕНАДВАЩИЯТ РЕКОРД НА РЕАЛ МАДРИД - БАРСЕЛОНА

Самият факт, че той беше сред резервите в мача беше изненада, след като Зинедин Зидан видимо отказва да го използва от началото на сезона. Френският специалист обаче заложи на скоростта му и не сбърка, след като с първата си изява в мача той се разписа. 

Диаз прекара на терена не повече от 1 минута, но му отнеха точно 52 секудни, за да се разпише във вратата на Марк-Андре тер Щеген. Младокът показа невероятни спринт и хладнокръвие, а попадението му се оказа, че е най-бързото, отбелязвано в историята на Ел Класико от резерва. Досегашният рекорд се държеше от друга резерва на "белия балет" - Гонсало Игуаин, който през май 2008 година (58 секунди). Какво каза Зидан за героите в Ел Класико четете тук

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички