В Испания след избухването на Пенев: Любо си е Любо (СНИМКИ)


В Испания след избухването на Пенев: Любо си е Любо (СНИМКИ)
Снимка: Lap.bg

4771 0

Гръмкият успех на ЦСКА над Лудогорец за Купата на България доби сериозна популярност не само у нас, но и в чужбина, след като действията на Любослав Пенев достигнаха до Испания, където пък изданието "Superdeporte" припомни за буйния нрав на легендарния футболист, превърнал го в незабравима за феновте на футбола фигура. 

"Любо си е Любо", е заглавието на статията на испанската медия, която отбелязва, че Пенев никак не се е променил от времето, в което беше футболист на Валенсия и всяваше смут както в противниковите отбрани, така и у съдийските бригади. 

"Българинът, с чист и неподправен характер, беше изгонен в третия си мач начело на ЦСКА София за напускане на техническата зона и саморазправа с противников футболист, който фаулира грубо негов играч. 

Ще има такива, които ще интерпретират действията на Любослав Пенев отвъд допустимата граница, като неспортсменска проява или просто като грешка. Всички тези интерпретации имат резон, но това, което изглежда неоспоримо, е, че с течение на времето Пенев не е изгубил дори малко от характера, който показа във Валенсия. Този характер, който в комбинация с футболните му качества, го превърна в икона на валенсианизма. 

В този случай темпераментът му се прояви срещу Лудогорец. Гледайки как Алекс Сантана прати в нокдаун негов играч, той бясно се насочи към футболиста и застана лице в лице с него. Съдията изгони и двамата", гласи пълният материал на медията. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама