Играчите, които вдигнаха най-много цената си на Евро 2020


Играчите, които вдигнаха най-много цената си на Евро 2020
Снимка: Getty Images

5994 0

Полузащитникът на Барселона и Испания Педри е футболистът, чиято цена е нараснала най-много след края на Европейското първенство по футбол 2020, според информация на Transfermarkt. Той обаче не е сам на върха на тази класация, а е в компанията на Федерико Киеза (Италия) и Калвин Филипс (Англия). Тяхната цена се е увеличила с 10 милиона евро.

Със 7 милиона евро са увеличили трансферната си стойност защитникът на Англия Люк Шоу и халфът на Дания Микел Дамсгаард. С 6 милиона по-скъп е датчанинът Йоаким Меле, който играе за Аталанта.

Цената на италианците Джанлуиджи Донарума и Жоржиньо е нараснала с 5 милиона. Същата е ситуацията с още шестима участници на Евро 2020 - Деклан Райс, Хари Магуайър (Англия), Дани Олмо (Испания), Пиер-Емил Хьоберг (Дания), Патрик Шик (Чехия) и Илия Забарний (Украйна).

Сега цената на Педри е 80 милиона евро, на Киеза - 70, на Филипс е 40, на Шоу - 42, а на Дамсгаард - 20 млн. Останалите цени и играчи с повишена трансферна стойност можете да видите в картинката. А кои трансферни сделки може да сте пропуснали заради Евро 2020 четете тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички