Как да използваме Sesame бонус за спортни залози?


Как да използваме Sesame бонус за спортни залози?
Снимка: sesame.bg

2574 0

Футболната планета не спира да се върти, а любителите на прогнози постоянно търсят възможности да покажат умението и инстинкта си при залаганията. Вариантите могат да бъдат стотици по време на уикенда, като дори по време на празниците се най-популярната игра на света продължава да има активност поне в няколко точки по света. Бет маниаците търсят и екстравагантни двубои и първенства, особено ако искат да се възползват от най-актуалните оферти.

Къде откриваме разнообразие от промоции? Един от по-новите букмейкъри на пазара Сезам предлага бонус https://betindex.net/sesame-bonusi/, който може да се използва в различни направления при спортните залози. Оферти при предвижданията за футбол, тенис, баскетбол и други дисциплини се предлагат не само на нови клиенти, но и на редовните потребители на онлайн платформата. Условията в отделните бонус схеми се различават, като при някои от тях се добавят кредити за игра, а при други се “помпа” печалбата.

С какво стартират новите потребители?

Това е въпрос, който вълнува всички, които все още се колебаят дали да се регистрират и да се възползват от Сезам bonus sport. Офертата за нови клиенти в една от най-модерните платформи у нас предвижда 100-процентова добавка към началния депозит в размер до 150 лева. Това означава, че ако създаде профил в системата и направи такава вноска или по-малка, потребителят ще получи като добавка същата сума под формата на кредити за залагане. Те не могат да се изтеглят, преди да се изпълни условието за разиграване. А то гласи, че спортният бонус трябва да се разиграе в 7-кратен размер, като по това число се умножи сборът на депозита и допълнителната сума. Само прогнози на събития с коефициент от 1.60 нагоре се признават за превъртане, като то трябва да се осъществи в рамките на 30 дни.

Като цяло стартовата оферта на Сезам не е лесна за реализиране, но това се отнася за бонусите за нови клиенти от този тип като цяло. Наскоро регистрираният потребител трябва да запише забележителна успешна серия, за да обърне кредитите за игра в реални пари.

Коефициентите летят нагоре

Това е една от най-популярните промоции на Сезам за спортни залози. Практически всеки букмейкър подбира конкретни спортни събития и акумулира селекции от тях, като дава специални предложения на потребителите. При тях се предоставят завишени коефициенти, но само за определен период от време и за точно тези неща, които са фиксирани в условието на залога от компанията. Офертата не е за изпускане, тъй като тук няма изискване за разиграване - има ли печалба, тя незабавно се прехвърля в изтегляемия баланс.

Колонката винаги носи по-висока възвръщаемост

Букмейкърът предвижда специална оферта за любителите на множествените залози. За прогнози в колонка с поне три селекции се предвижда добавка от 3 до 50% в зависимост на броя на събитията, които участват. Всяка от селекциите трябва да бъде с коефициент поне 1.30, като процентите се начисляват върху чистата печалба. Отново няма изискване за разиграване - каквото е спечелено, влиза в баланса на потребителя, от който може да се тегли.

По същество самите промоции са различни, а това, което ги обединява, е, че като цяло облагодетелстват успешните играчи. А именно те търсят най-големите предизвикателства в тиража.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички