Топ сблъсък рано-рано в Шампионска лига - гранд отпада още в квалификациите!


Топ сблъсък рано-рано в Шампионска лига - гранд отпада още в квалификациите!
Снимка: Getty Images

4995 0

Квалификациите в Шампионска лига продължават с пълна сила, като вече се намираме в 3-ия кръг, в който в надпреварата се включват все по-добри тимове от топ първенствата в Европа. 

Жребият обаче отреди два от най-силните тимове да се срещнат още в тази фаза, като това са френският  Монако и нидерландския ПСВ - два гранда, които се срещнаха в групите на Лига Европа през миналия сезон. 

Кой ще вземе предимство в първия двубой? 

В първата среща френският гранд, който загуби част от най-добрите си футболисти през лятото, е считан за фаворит. Sesame.bg предлага висок коефициент за триумф на "монегаските" в първия мач, като шансът 2.05. Ставката за равенство е 3.60, като според букмейкъра това е най-малко вероятният краен изход. Победа за гостите е с коефициент 3.25. 

Ще има ли голове в голямата битка? 

Стандартният пазар за голове във всички платформи е "под/над 2.5 гола", като в предишните два сблъсъка между двата отбора видяхме и двата варианта - 0:0 в единия мач и 2:1 за "монегаските" в другия. 

Процентово изглежда по-вероятно да видим 3 или повече попадения, като Sesame.bg предлага коефициент от 1.72, докато с 2.05 е оценена възможността за не повече от 2 попадения в мача. 

 

Тези от вас, които очакват да има попадения и в двете врати, могат да се задоволят с коефициент 1.66, докато потребителите, вярващи че в първата среща поне един от двата тима няма да вкара, могат да разчитат на коефициент 2.10. 

Други интересни мачове в Шампионска лига тази седмица 

Определено Монако - ПСВ е в центъра на програмата в най-комерсиалния клубен турнир, но има още няколко прелюбопитни срещи за феновете на футбола и спортните залози. Българският шампион Лудогорец продължава похода си към груповата фаза с много тежки сблъсъци с Динамо (Загреб), докато Бенфика приема бившия отбор на Божидар Краев - Мидтиланд. 

Начален бонус за спорт в Sesame.bg 

"Сезам" е онлайн вече повече от година и продължава сериозни си прогрес. Въпреки че 18 години компанията развива своя бизнес с наземни казина, преминаването онлайн е изключително успешно за Sesame.bg. Спортният продукт се развива с високи темпове, а всички нови потребители могат да се възползват от чудесен начален бонус за спорт, който е на стойност 100% до 250 лева. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички