"Орлите" отлетяха с Купата: ЦСКА 1948 ще опита да ги повали - ЦСКА чака падане


"Орлите" отлетяха с Купата: ЦСКА 1948 ще опита да ги повали - ЦСКА чака падане
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3172 0

Единият от двата най-ценни трофея в българския футбол вече бе завоюван през този сезон. Лудогорец спечели Купата на България за трети път в своята история. На финала "орлите" сломиха ЦСКА 1948 и го лишиха от исторически първи трофей за клуба. А сега отборът може да си отмъсти на разградчани, като го "препъне" в Първа лига, тъй като само четири дни след финала двата тима се изправят един срещу друг и в първенството. Как виждате срещата през призмата на платформата за онлайн спортни залози Sesame.bg?

ЦСКА 1948 - Лудогорец този път в Първа лига: Двоен удар или отмъщение?

Ситуацията в класирането е следната - Лудогорец е лидер със 78 точки и има пункт преднина пред втория. ЦСКА 1948 пък е трети с 61 точки и аванс от три пункта пред Левски. В края на сезона третият се класира директно за Лигата на конференциите, а четвъртият ще играе бараж срещу седмия. Това прави и този сблъсък между "зелени" и "червени" от голямо значение и за двата отбора.

Коефициентът на Sesame.bg за това този път ЦСКА 1948 да съумее да победи Лудогорец в двубой, който ще се състои на стадион "Витоша" в Бистрица, е 5,83. Ставката пък за нов успех на сметката на разградчани, с който да се доближат още повече до изумителната 12-а поредна титла, е 1,63. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 4,41.

Ще си спретнат ли голово зрелище ЦСКА 1948 и Лудогорец?

Във финала "орлите" улесниха значително задачата си, след като още до края на първото полувреме авансът им бе от две попадения. И в двата случая реализаторът им бе оставящият отлични впечатления Кайо Видал, който неотдавна акостира на "Хювефарма Арена". Интригата пък бе временно върната от Ивайло Чочев. Именно полузащитникът е голямата надежда на своя тим, след като завърши редовния сезон като голмайстор (въпреки контузията си) с 19 попадения. От старта на плейофите пък има един в първенството.

Срещата завърши с общо четири попадения и затвърд тенденцията за голови зрелища между двата тима. В осемте мача между тези опоненти в историята до момента са паднали общо 26 попадения - средно по над три на двубой. До гол/гол пък се е стигало в половината случаи.

Коефициентът на Sesame.bg за над 3,5 попадения в този им сблъсък е 3,00, докато за под 1,5 гола е 4,00. Съответно ставката за това и ЦСКА 1948, и Лудогорец отново да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 1,86, докато за няма гол/гол - 1,91.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички