Левски отива за победа под "Аязмото", Берое не е лесен съперник


Левски отива за победа под "Аязмото", Берое не е лесен съперник
Снимка: Levski.bg

2906 0

Берое има нелеката задача да се изправи срещу Левски на Станимир Стоилов в Стара Загора в среща от 12-ия кръг на Първа лига. "Сините" успяха да се отърсят от шокиращата загуба срещу Локомотив София и се оттеглиха в паузата на националните отбори, след като наказаха ЦСКА във "Вечното дерби".

Левски има предимство в двубоите срещу този съперник за това Sesame.bg определя гостите като фаворит и предлага 1.61 коефициент за победа. За Берое коеф. е значително по-висок - 5.66, а равенството е оценено на 3.80.

Столичани имат едва 4 допуснати гола в Първа лига до момента, докато са отбелязали цели 18, това ги прави отбора с най-добра голова разлика в първенството след Лудогорец. От Sesame.bg предлагат 1.95 коефициент при залог Левски да запази суха мрежа в двубоя, докато за "заралии" коефициентът е 4.20.

В последните сезони двата отбора предлагат изключително интересни двубои за феновете, в които се отбелязват поне 2 попадения, а Sesame.bg предлага комбинация между общ брой голове и двата тима да отбележат с коефициент 2.80.

*Букмейкърът си запазва правото на промяна в коефициентите по всяко време!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички